Jelenlegi hely

Az egyetemi e-learning szolgáltatás

A belépés módja


Belépés a Semmelweis egyetemi hallgatói és oktatói részére

Az egyetem diákjainak és oktatóinak a SeKA (Semmelweis Egyetem Központi Azonosítás) belépési módot kell választaniuk. (Az egyetem oktatójának számít mindenki, aki ténylegesen részt vesz az oktatásban, függetlenül attól, hogy hol van főállásban.) Egyszerűen kattintsunk az e-learning rendszer nyitóoldalán (itc.semmelweis.hu) bal oldalon a SeKA login feliratra! Ezt követően adjuk meg a SeKA-rendszerben érvényes bejelentkezési nevünket és az ehhez tartozó jelszót!


Belépés külső felhasználók részére

A külsős felhasználóknak az e-learning rendszer nyitóoldalán (itc.semmelweis.hu) a bal oldalon megjelenő bejelentkezési ablak Mások (nem az egyetem polgárai) számára című részében meg kell adniuk a bejelentkezési nevüket és az ehhez tartozó jelszót. Csak az használhatja ezt a szolgáltatást, aki kapott login nevet, ill. jelszót. Ez ügyben az ügyfélszolgálatunknak levelet írni. Kérjük írja meg pontosan, hogy melyik kurzushoz milyen okból kíván hozzáférni, valamint a nevét, az e-mail címét, és azt, hogy melyik városban és hol dolgozik. A hozzáférést az adott kurzus vezetője feltételekhez kötheti ill. megtagadhatja.


Belépés vendégként

Egyes kurzusok esetében vendégként belépve is megtekinthetjük a tartalmukat. Ez a lehetőség rendszerint csak átmenetileg áll rendelkezésre. Ha vendégként kívánunk belépni, akkor a következő módon járjunk el: a rendszer nyitóoldalán (itc.semmelweis.hu) a bal alsó sarokban kattintsunk a "Belépés vendégként" feliratra. Ezt követően már megnézhetjük azoknak a kurzusoknak a tartalmát, amik elérhetőek a vendégek számára.